Lokaltidningen

Tidningen för dig som bor i Västerbottens inland

Varje onsdag, året om, kommer tidningen ut till våra prenumeranter i Lycksele, Dorotea, Vilhelmina, Storuman, Åsele och Sorsele. Vi bevakar stora som små nyheter i området. Lokaltidningen riktar sig i första hand till alla som bor i Västerbottens inland, men även till alla människor som flyttat ut är Lokaltidningen en viktig tidning.

Tidningens uppdrag är att fokusera på lokala nyheter och annonser från orterna och innehållet produceras exklusivt av våra lokala reportrar och skribenter. Lokaltidningen har idag cirka 13000 till 14000 läsare varje vecka. Vi vill att Lokaltidningen ska bli den nyhetsledande på lokala nyheter i Västerbottens inland. Vår ambition är att Lokaltidningen ska vara angelägen för alla som bor och verkar inom tidningens spridningsområde liksom hålla drömmen vid liv för alla som vill flytta dit.

Lokaltidningens styrka ligger i våra medarbetare som skriver i tidningen finns i vårt spridningsområde. Vi har bemannade redaktioner i Lycksele, Storuman och Vilhelmina. Dessutom har vi våra lokalskribenter i Åsele, Sorsele och Dorotea samt i ett antal orter och byar i området.

Lokaltidningen
Kontakta oss för mer information
MariaBengtsson_edited.jpg
Maria Bengtsson
0951-402941
maria.bengtsson@lokaltidningen.nu