Kyrkans Tidning

Sveriges största kyrkliga tidning

Kyrkans Tidning är Sveriges största kyrkliga tidning och finns både som papperstidning och digitalt på www.kyrkanstidning.se.

 

Kyrkans Tidning har funnits sedan 1982 och har en upplaga på 24000

(TS 2018:2). Den ges ut i 46 utgåvor per år. Alla prenumeranter har också tillgång till kyrkanstidning.se med löpande nyhetsuppdatering under hela veckan, samt tillgång till E-tidningen redan på onsdagen. Kyrkans tidnings läsare har olika uppgifter inom Svenska kyrkan. Präster, förtroendevalda, församlingsarbetare, kyrkvaktmästare, kamrerer, trädgådsarbetare, musiker, körsångare, diakoner m.fl.


Det som är gemensamt för dem är att de ofta fattar beslut mot bakgrund av information i Kyrkans Tidning. Tidningen satsar hårt på att hålla ställningarna som Svenska kyrkans främsta debattforum i både papperstidningen och på webben vilket i många fall gör den till läsarnas främsta informationskälla och arbetsredskap. 

Kyrkans Tidnings finns också på nätet www.kyrkanstidning.se. Kontakta oss för aktuell besöksstatistik och prisinformation.

Textannonser
Platsannonser
Kontakta mig!
Corina Wiik
090-71 15 18
corina.wiik@display-umea.se
Kontakta mig!
Ola Tallbom
090-71 15 10
ola.tallbom@display-umea.se

..."Siffrorna i den senaste rapporten av Orvesto Konsument visar att tidskrifterna fortsätter att tappa i räckvidd. Men det finns en tidskrift som sticker ut markant. Kyrkans Tidning ökade sin räckvidd med hela 61 procent, från 70 000 läsare till 113 000." ...

Dagens Media, 2017-02-02